Köp Replika Klockor

En av de samlingar som släpptes av den världsberömda urmakaren Jaeger LeCoultre heter Master Control. Klockorna som ingår i denna samling har ett enkelt och elegant utseende. Modeller som larm, kronografer och kalendrar erbjuder praktisk användning. Besök oss och köp klockor online från oss med leveransgaranti. Att äga en Master Control ger dig mycket lätthet. Snyggt utformade klockmodeller har en kronograf funktion för att mäta tidszoner. Utöver detta är kalender funktionen också tillgänglig för klockorna med Memovox-larmfunktionen.

Master Control Egenskaper

Besök vår butik och köp klockor med låga priser och leveransgaranti i Sverige. Jaeger LeCoultre är en schweizisk klocktillverkare. De klockor som kallas Master Control var företagets första klockor under egen testprocess. Idag utsätts de timepiece modeller som är föremål för sin certifieringsprocess av JLC. Jaeger LeCoultre testar inte bara klockmekanismen. Det testar också klockan mot stötar, magnetfält och tryck. Detta test varar mer än 41 dagar. Kom och köp Jaeger LeCoultre Master Control med höh kvalite från klockfabriken. Det finns många modeller i Master Control samlingen. Om du vill köpa en enkel klocka med dessa modeller kan du välja Master Control Date modellen. Dauphine visarna på klockan och deras kompatibla markörer avslöjar ett mycket elegant utseende. De arabiska siffrorna i position 6, 9 och 12 underlättar klockans läsning. Positionen 3 har en datumvisning. Besök vår butik och köp märkesklockor med låga priser inom Sverige. Skärmalternativen för Master Control Date modellen kommer i svart eller silver. Dessutom finns det en annan typ av silverskiva som heter Sector Dial. På klockan finns två cirklar med koaxial. Tim- och minutmarkörer placeras i dessa ringar.

Förutom alla dessa egenskaper, drivs nuvarande modeller av klockorna med L899-grenröret med automatisk inställningsfunktion. Denna mekanism består av 219 delar och har en total effektreserv på 38 timmar. Mekanikens motor är tillverkad av guld. Det är möjligt att se den perfekta efterbehandling av varje del av mekanismen när den ses med ett förstoringsglas på bakstycket av safirglas. Den totala tjockleken på denna JLC Master Control modell, som har en datumindikator, är 9 mm.

Master Control Priser

Master Control priser varierar beroende på modell. Nya Master Control säljs dock till cirka 4500 euro. Det finns också begagnade klockor som ingår i denna samling. Dessa modeller hittar köpare för 4 000 euro. Dessutom kan 18 karat röd guld köpas till 11 000 euro. Kom och köp replika klockor från oss med snabb och säker leverans.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir